English srpski
Građevinsko privredno društvo KEJ, Vladike Nikolaja 29/b, 14000 Valjevo, tel: +381 14 220 647 , arh.biro@kej.rs, www.kej.rs

O nama

Projektni biro Građevinskog preduzeća "KEJ" predstavlja deo poslovnog sistema GPD „KEJ“ sa ciljem kvalitenijeg poslovanja i organizacije preduzeća, ali i sa namerom tržišnog orjenitasanja i pružanja usluga drugim investitorima.

Projektni biro je u potpunosti stručno i tehnički osposobljen da odgovori svim tehničkim i zakonskim standardima u oblasti građevine. Zaposleni inženjeri i drugi stručnjaci u Projektnom birou GPD „KEJ“ su spremni da pruže odgovore na sve potencijalne zahteve investitora, pronalazeći rešenja koja su funkcionalna, visokih estetskih merila i tehnički izvodljiva i adekvatna.

Takođe, veliki broj urađenih i izvedenih objekata pruža značajnu iskustvenu osnovu koja omogućava pružanje usluga konsaltinga, inženjeringa, kao i obavljanje svih administrativno-pravnih aktivnosti za pribavljanje potrebnih saglasnosti, elaborata i dozvola.

Konstatno usavršavanje i napredovanje u procesu projektovanja i izvođenja omogućava nam da pružamo visoko kvalitetne i efikasne usluge u skladu sa svim tehničkim i estetskim aspektima građevine i arhitekture.

Pored projektovanja i izrade tehničke dokumentacije za stambene i poslovne objekte, adaptacije, rekonstrukcije, Projektni biro GPD „KEJ“ vrši i stručni nadzor izgradnje. Takođe, projektujemo i dizajniramo enterijere za poslovne i stambene objekte, restorane, banke, kao i nameštaj i stolariju. Prema zahtevima određenih projekata i investitora, pružamo usluge grafičkog dizajna i izrade internet prezentacija.

KEJ


Građevinsko preduzeće "KEJ"
se profesionalno bavi projektovanjem i izgradnjom stambenih i poslovnih prostora. Dugogodišnje iskustvo i velika referenca stavljaju nas u red uspešnijih preduzeća iz oblasti građevine i arhitekture. Izgradnja novih poslovnih i stambenih objekata po svetskim standardima zagarantovana je našom poslovnom politikom. Samo proizvodi i materijali najkvalitetnijih svetskih proizvođača koriste se prilikom izgradnje objekata. Sistem „ključ u ruke“ obavezuje nas na odgovornost do poslednjeg trenutka.

Primena znanja i tehnika u organizaciji i kontroli građevinskog procesa naš krajnji rezultat podiže na zavidan nivo.

GPD KEJ je osnovano 1989. godine u Valjevu i posluje uglavnom na teritoriji Srbije. Od osnivanja firma ima umeren i konstantan rast. Sredinom 90-tih GPD KEJ postaje zvanični zastupnik za firmu „Rigips” i počinje uvoz gips-katronskih ploča iz Austrije. Uspešna saradnja sa Rigips-om traje i danas.

Početkom 2000. godine u poslovanje firme se uključuje mlađa generacija, koja doprinosi stvaranju novih ideja i daljem razvoju. Firma „KEJ” izvodi radove za privatne investitore, državu, kao i za strane investitore koji su odlučili da svoj kapital ulože u Srbiji, kao što su Podgorina Frucht, Austria iz Osečine, RAUCH Austria iz Koceljeve. Naš uspeh sa upravljanjem projektima i projektni biro je nešto čime se razlikujemo od ostalih firmi na tržištu.

Od 2005. godine GPD KEJ ulaze u izgradnju stanova za tržište, a nešto kasnije i osniva firmu „KEJ Invest” koja se bavi investicionom izgradnjom. Takođe, krajem 2008. godine „KEJ” počinje organizovanu poljoprivrednu proizvodnju sa čime širi spektar delatnosti sa kojima se bavi.

GPD "KEJ" 2010. godine zapošljava velikih broj mladih stručnjaka sa željom da spoji inovacije i energiju sa iskustvom i znanjem, i da na taj način doprinese daljem unapređenju poslovanja i kvalitetu krajnjeg razultata.

PROJEKTI

ŠTA VAM NUDIMO

galerijaIzrada celokupne projektno-tehničke dokumentacije: idejnih rešenja, idejnih projekata, glavnih i izvođačkih projekata i projekata izvedenog objekta. Projektujemo stambene, poslovne, industrijske, sportske i druge objekte. Izrađujemo projekte sanacije, adaptacije i rekonstrukcije.
_____________________________________________

galerijaPraćenje celokupnog procesa projektovanja od ideje do realizacije. Vršimo usluge stručnog nadzora i projekt menadžmenta, kao i stručnog savetovanja po pitanju tehničkih rešenja u arhitekturi.
_____________________________________________

galerijaIzrada projektata enterijera kao i dizajn nameštaja. Usluge grafičkog dizajna i internet prezentacija. Bavimo se izradom 3d modela enterijera i eksterijera objekata.
_____________________________________________

galerijaIzrada projekata vodovoda i kanalizacije, električnih instalacija jake i slabe struje, projekata mašinskih instalacija (centralno grejanje, ventilacija, klimatizacija), specijalističkih elaborata (elaborat protivpožarne zaštite itd.), projekata hidrantskih mreža I drugo.
_____________________________________________

kej
+ KEJ Agrar